Comenzi online prajituri!

La Cofetaria AnyCake comanzi intotdeauna torturi realizate din ingrediente proaspete, bine selectionate pentru a pastra gustul delicios cu care ne-am obisnuit clientii.

Din 2015 ne straduim sa ne imbunatatim constant. Suntem atenti sa oferim produse si experiente De Calitate. Vrem Sa Cream Legaturi echilibrate, bazate pe respect. Punem pasiune in ceea ce facem si vrem sa transmitem o stare de bine oamenilor prin fiecare produs pe care il cream in laboratorul nostru.

Comanda prajiturile noastre!

  Prin Telefon

  0749 588 097

   

  Cofetaria Any Cake.

  Onesti, Bacau

  B-dul Oituz nr 35 Onești

  Cum comand online prajituri?

  Alege categoria de torturi pentru evenimentul tau

  Dupa ce ai optat, spre exemplu, pentru categoria Prajituri asortate, alege din numeroasele produse AnyCake, prajiturile care iti place.

  Dupa ce ai selectat produsul dorit ramane sa selectezi si optiunile importante in plasarea comenzii. Alege ce greutate doresti ( te poti ghida cu usurinta dupa sugestia noastra de numar de portii/kg) apoi data si ora ridicarii comenzii plasate online.

  Momentan comenzile online de torturi, prajituri, mini prajituri sau celelalte produse aflate pe site-ul Cofetaria AnyCake, nu pot fi livrate la domiciliu, este valabila doar selectia pentru a ridica comanda de la locatia noastra din Onesti!